predjed: kraški pršut z olivami in melono, izbor slovenskih sirov
juha: goveja juha z rezanci in jušno zelenjavo, domača gobova juha
glavna jed: svinjska pečenka v naravni omaki, puranja rulada z bučkino omako, ocvrt piščančji file po dunajsko s parmezanom, pražen krompir, kuhana zelenjava z drobtinicami, domači sirovi štruklji, sezonska solata
poročna torta: (ni v ceni menija – po dogovoru)
po polnoči: telečja obara ali zelenjavna mineštra
postrežen na krožnikih
predjed: narezek z domačimi mesninami in siri in kislimi dobrotami
juha: goveja juha z rezanci, česnova kremna juha
glavna jed: svinjski medaljon v ovoju slanine na vinski glazuri, tel. medaljon z jurčkovo omako, gluhi štruklji, krompir s suhim sadjem, bučkin zavitek, sezonska solata
poročna torta: (ni v ceni menija – po dogovoru)
po polnoči: telečja obara ali zelenjavna mineštra
postrežen na krožnikih
hladna predjed: goveji carpaccio s strganim parmezanom in plemenitim sladkim balzamikom
juha: kokošja juha z rezanci in mesnimi cmočki, cvetačna krema juha z mandljevim prahom
topla predjed: polnjen raviol z jajčevci in pirejem rdeče pese ter peteršiljevim šampanjcem
glavna jed: goveji medaljoni v omaki belega popra, medaljon divjega prašiča s camembertom in slanino, pire zelene in limoninega olja, blanširana zelenjava, ocvrt zagorski štrukelj, radič z jajcem
poročna torta: (ni v ceni menija – po dogovoru)
po polnoči: golaževa juha s krompirjem
postrežen na krožnikih
hladna predjed: lososova rožica z mozzarello in češnjevcem
juha: ribja obara z rižem in zelenjavo
topla predjed: črna rižota s školjkami, ocvrto solatnico in drobljenci parmezana
glavna jed: file brancina v koprovi omaki, hobotnica na žaru, mehka polenta s skuto in okrasnim paradižnikom, limonin pire, sotiran korenček, sezonska solata
poročna torta: (ni v ceni menija – po dogovoru)
po polnoči: ribji brodet ali ribja juha z rižem
postrežen na krožnikih
hladna predjed: tatarski biftek na popečenem kruhu s peteršiljevim maslom
juha: gomoljna kremna juha, goveja juha s fritati
1. topla predjed: njoki s treviso radičem in teranom
2. topla predjed: svinjski file po primorsko z rdečo lečo
glavna jed: jelenov file v brusnični omaki z esenco belega tartufinega olja na pireju, popečene bučke na maslu, ajdov štrukelj, motovilec
poročna torta: (ni v ceni menija – po dogovoru)
po polnoči: perutninska kisla juha z zdrobovimi žličniki
Samopostrežni bife
hladna predjed: kraški pršut z melono, izbor slovenskih sirov s suhim sadjem, hobotnica v solati
juha: goveja juha z rezanci, jurčkova juha z zelenjavo
glavna jed: puranja rulada s špinačo in posušenim paradižnikom v smetanovi omaki, pretaknjena govedina v čebulni omaki, zvitki fileja postrvi s tržaško omako, blitva s krompirjem, pečen krompir z rožmarinom, gratinirana zelenjava, domači sirovi štruklji, samopostrežna solata
poročna torta: (ni v ceni menija – po dogovoru)
po polnoči: tel. obara ali zelenjavna mineštra
CIVILNI OBRED – od leta 2015 lahko stopite v zakonski stan tudi na Livadi. V lesenem paviljonu ob vodi ali v belem paviljonu na vrtu – sredi Ljubljane, a odmaknjeno od mestnega vrveža.
Poročna dvorana sprejme do 130 gostov glede na postavitev miz in velikost plesišča. Ima ekskluzivni izhod na letni vrt s pogledom na Ljubljanico.
Nudimo možnost večerne osvetlitve z baklami in odprtim ognjem.
Livada ima lastni parkirišči, ki sprejmeta do 200 vozil.
Poročni meni vključuje svečane pogrinjke in prevleke za stole. Pijača se obračuna po ceniku in glede na porabo. Menije lahko prilagodimo glede na željo stranke in v okvirih naše ponudbe.
Na vašo željo pripravimo tudi veganski poročni meni.
Vnos lastne hrane ali pijače v gostilno Livada ni dovoljen oz. po posebnem dogovoru
Živo glasbo zagotovi stranka. Z veseljem pomagamo s kontakti nekaterih ansamblov.
POSEBNOST – Gostilna Livada ima lastni rečni privez. Mladoporočenca s svati se na poročno slavje lahko pripeljeta z rečno ladjico, iz centra Ljubljane ali iz Podpeči. Organiziramo tudi krožne vožnje za vse povabljene, v barkah do 30 oseb in do 50 oseb.